Mindspark är en blogg, en kreativ plattform och digital lekstuga som sköts av Gisela Jönsson. Namnet Mindspark anspelar på känslan av att få en härlig idé, gnistan som sätter allt annat i rörelse.

Bloggen handlar om idéer, om att tänka, känna och kommunicera. Om att arbeta smartare och roligare. Och ibland om vadhelst som faller mig in.


Andra medverkande är:

Ulrika Jönsson – studerar systemvetenskap vid Örebro Universitet och bloggar vanligtvis på drude.se/blog

 

2 Responses to Om mindspark

  1. Mårten Thurén skriver:

    Väldigt bra och läsvärd blogg måste jag säga! Inspirerande t.o.m., väger fördelen med att få sina tankar nedskrivna mot obehaget av att vara naken inför omvärlden i skrivande stund :-)

  2. gisela skriver:

    Hej, tack för de glädjande orden! För mig fungerar det ganska bra att tänka att ingen kommer läsa det man skriver (och det kommer ju ingen heller, i början :D ), så man skriver det man känner för att skriva. Om det man lär sig och det man tycker är spännande. Förhoppningsvis lyser det där intresset igenom och gör det intressant för andra också. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>