Förra gången jag pratade på GGM var det om bloggen som en kunskapsorganiserare och ”personal knowledge management”. Den här gången är temat för konferensen spel, och jag håller en workshop om vi kan lära oss att göra våra jobb roligare, av människors lust till spel. Jag kallar det att ”hacka” sitt jobb eftersom fokus är på att vi tillsammans ska komma på praktiska grejer vi kan implementera genast för att göra något lite bättre.

Workshopen går 14.00 på lördag i spår Social Business. Den som vill komma förberedd kan med fördel se följande videos:

Jag skrev ett blogginlägg på temat på min flumblogg basaar tidigare i vår.

Uppdaterat: här är presentationen från sessionen också.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>